Opinie o noclegach - Gospodarstwo Twój Raj

Opinie naszych gości

191 komentarzy

Comment

  • ..........................................Amelka, Robert, Zosia, Ania, Filip

    25-09-2016 at 18:01

    Bardzo dziękujemy za gościnę. Było bardzo przyjemnie i cicho (o to głównie nam chodziło)
    Miejsce na odpoczynek – super.

  • Magda Tomek i Helenka

    11-09-2016 at 13:20

    Dziękujemy za miło spędzony czas.
    Cisza i spokój to nasz raj.
    Jeszcze tu wrócimy.

  • Wiesiek i Agnieszka Ż... z Bochni oraz Roksi Także Beata i Natalia z Krakowa

    04-09-2016 at 18:17

    Dziękujemy za wspaniały odpoczynek.
    Cisza, grzyby i wszechobecne piękno.
    Super apartament. Wrócimy zimą…

  • Zosia R., Antek, Agnieszka i Paweł

    27-08-2016 at 16:13

    Pięknie dziękujemy za gościnę. Wspaniałe trasy rowerowe, piękny zalew, mnóstwo grzybów, cisza, las i piękna przyroda.
    Super odpoczynek !

  • Paula Dominik i Pirat

    20-08-2016 at 18:24

    Bardzo dziękujemy za mile spędzony czas;)
    Wspaniałe to miejsce do wypoczynku oraz spotkań ze wspaniałymi ludźmi;)

  • Basia Roxi Kinio Leszek Ulka i SCOOBY

    13-08-2016 at 19:08

    Dziękujemy za miłą gościnę ! Bardzo nam się podobało. Na pewno jeszcze wrócimy;)

  • Kajetan Wach

    12-08-2016 at 13:35

    Bardzo mi się podobało. Fajnie !!!
    Dżoker tu był…
    Dżoker z rodziną był bardzo zadowolony. Pogoda nam dopisała, towarzystwo też.
    Wrócim na pewno bo Podlasie jest piękne !

  • Jolanta z mężem Wojciechem - urlopowicze z Wrocławia

    11-08-2016 at 15:09

    Wybrałam TWÓJ RAJ jako miejsce naszego pobytu/odpoczynku ze względu na jego idealne położenie geograficzne. I był to strzał w 10-kę !
    Jest to świetna baza wypadowa na całe Podlasie. Ponadto w gospodarstwie jest wszystko to czego wczasowicz potrzebuje: wygoda, cisza, przyroda w zasięgu ręki.
    Czuliśmy się komfortowo i pod życzliwą opieką gospodarzy, których pozdrawiamy.
    Dziękujemy za udostępnienie rowerów !
    Mój pierwszy pobyt na pięknym Podlasiu uważam za mega-udany.
    Żal wyjeżdzać.

  • Grzegorz, Ewa, Bartek, Aurelia i Wojtek z Polkowic

    06-08-2016 at 20:02

    Bardzo nam się tu podobało.
    Dziękujemy za miłą gościnę.
    Będziemy długo pamiętać to miejsce.
    Wieczorem pod okno przychodzą małe kotki
    Szkoda że to wszystko szybko się kończy…
    Dziś mój brat ma urodziny;)
    Tu jest extra !!!
    Tu jest bardzo dużo bocianów !!!

  • Szymon Darek i Bożena, Albert Arek Adam Michał Ania Wojtek Aldona Jola Tymek

    01-08-2016 at 11:56

    Długo by szło gadać, ale my się streszczymy o takich wakacjach my właśnie marzymy.
    Teraz niestety do domu jadymy….
    Ale na pewno kiedyś wrócimy !
    Żubra my wypili, w puszczy my byli.
    Grzyby my zbierali, aż miło – na następne Święta będzie na Wigiliu.
    Pyszne nas tu …..całkiem na bogato, ale co poradzisz takie mamy lato,
    nie mogymy za to…
    Twój Raj stał się naszym rajem, do dom jadymy tramwajem, albo kolejką, albo na …., bo po 10 dniach nie ma kierowcy;)
    Dziękujemy !!!

  • Bożena Darek Szymon i Michał z Bytomia

    01-08-2016 at 10:00

    Bardzo miło spędziliśmy tu czas.
    Dzieci zadowolone, my również. Bardzo miłe i przyjemne miejsce.
    Pozdrawiamy

  • Ola Sara Lena Nina Gosia Marek Mariusz i Zuzia z Opola i Barutu

    23-07-2016 at 21:45

    Dziękujemy za miłe przyjęcie, za wyskakującą rybkę. Oby nasze następne spotkanie odbyło się w takich niesamowitych okolicznościach.
    Cudownie było spędzić czas tu w malowniczym Tarnopolu.
    Pozdrawiamy
    …. i choć było deszczowo to było MOROWO !!!

  • Kasia i Piotr......

    15-07-2016 at 14:38

    Dziękujemy gospodarzowi za parę wspaniałych dni. Wspaniałe trasy rowerowe i extra warunki noclegu !
    Mamy nadzieję że za kilka kartek wpiszemy się ponownie…

  • Basia, Piorek, Paweł i Michał

    15-07-2016 at 11:41

    Dziękujemy za gościnę . Bardzo dobra lokalizacja do eksplorowania okolicznych terenów.
    Cisza i spokój i wszystko jak trzeba.
    Dzieci dziękują za Wi-fi;)
    Pozdrawiamy

  • Paulina Kacper Krzyś.......Beata Marzena Jarek Tomek

    09-07-2016 at 11:35

    Ponownie dziękujemy i za rok pewnie znów będziemy.
    Życzymy Gości wielu !!!
    PS. Prosimy o uwzględnienie nas w przyszłym roku o tej samej porze.
    Warunki super atmosfera jeszcze lepsza;)

  • Agnieszka Marek oraz Wojtek Jasiek i Zosia Duczkowscy

    29-05-2016 at 14:56

    To już nasz drugi pobyt w Twoim Raju równie udany jak ubiegłoroczny.
    Za gościnę i świetne warunki do odpoczynku bardzo dziękujemy !
    Z pozdrowieniami ….

  • Marcin...Dominika....Gabrysia....Zuza

    22-05-2016 at 16:01

    Było fajowo i spalam na piętrowym łóżku ….
    Było miło ….
    Było bardzo fajnie….
    Byłam tu dwa razy a to jest mój trzeci….
    Było super tu….

  • Pani Kapitan Ela wraz z załogą

    14-05-2016 at 19:57

    Marynarski wieczór panieński Eli !!!
    Dziękujemy za fantastyczną zabawę, za to że zapchałyśmy toaletę i Pan nam wybaczył, za słuchawkę do prysznica którą złamały dwie kobiety jak się kąpały !!!
    Obiecujemy że tu wrócimy !!!

  • Zakochani w Puszczy Białowieskiej Goście Bydgoszczy - Małgorzata Michał Joanna

    21-03-2016 at 10:48

    Do zrobienia:
    – spotkać Króla Puszczy (dziko)
    – naładować się w miejscu mocy
    – podeptać żebra Żubra
    – skosztować solianki
    – śledzić orlika krzykliwego
    – odróżnić lipę od dębu
    – Rezerwat ścisły podziwiać
    Wszystko wykonane …. czas więc wracać do domu.
    Za pyszny obiad dziękujemy wspaniale żeśmy wypoczęli;)
    Zorro też tu był
    PS. Gospodarzu !
    Twoje wsparcie przy naszych problemach z autem było bezcenne. Dzięki wielkie !!!

  • Agata Łukasz, Kasia, Aga..., Marlena i Krzysiek, Krzysiek i Marta + Shira, Kuba...

    03-01-2016 at 12:50

    Po 4 dniach szampańskiej zabawy, trudno się zdobyć na kwieciste mowy.
    Napiszemy więc dość krótko: DZIĘKUJEMY !!
    Za klimat, za gościnę, za pyszne jedzenie, za wypoczynek, za atrakcje.
    A przede wszystkim dziękujemy za to że mogliśmy się tu poczuć swobodnie i beztrosko.
    Państwa ciepło i otwartość sprawiają ę chcielibyśmy tu jeszcze powrócić letnią porą !

  • Heniek, Jasio, Iza, Paweł, Paula, Edzia, Igor, Bronek, Julia, Basia

    27-12-2015 at 11:00

    Dziękujemy ślicznie za miło spędzony czas i pyszne jedzenie, miłą atmosferę.
    Heniek, Jasio, Iza, Paweł, Paula, Edzia, Igor, Bronek, Julia, Basia

  • Geolodzy z Kiełczowa

    14-09-2015 at 18:55

    Drodzy Gospodarze !
    Serdecznie dziękujemy za miłe przyjęcie i ciepłą atmosferę.
    Spędziliśmy tutaj ostatnie dni naszego urlopu i na pewno jeszcze tu wrócimy;)

  • Ilona i Andrzej

    06-09-2015 at 09:34

    Dobre miejsce na piesze i rowerowe wypady do puszczy i jak nad jezioro. Świetnie skomponowane. Polecamy wszystkim aktywnym.

  • Teresa z mężem i Bratem

    05-09-2015 at 20:56

    Dziękujemy za bardzo miły pobyt – lokalizacja gwarantuje wypoczynek. Serdeczność gospodarzy dokłada się do wspominania tego pobytu z przyjemnością. Polecamy

  • Edyta i Marek z Natanielem z Łodzi

    26-08-2015 at 16:30

    Dziękujemy pięknie za gościnę u serdecznych Gospodarzy !
    Pobyt na spokojnym Podlasiu długo pozostanie w naszych myślach …

  • Ewa i Marek oraz Krystyna

    22-08-2015 at 18:27

    Zauroczeni wyjątkowym miejscem, klimatem i atmosferą. Wracamy do domu wypoczęci, pełni sił na dalsze życie zawodowe i osobiste.

  • Romain

    15-08-2015 at 21:16

    Thank you so much for staying this quiet, peaceful house with me, my family and my friends.Who knew there were so many stars in the sky?
    What could only make such an amazing place better…
    Thanks again. Wonderful Vacation!

  • Kacper, Jarek, Beata Natalia, Marcin, Krysia Marzena, Tomek, Krzyś, Paulinka

    11-07-2015 at 13:59

    Ponownie dziękujemy za gościnę. Kolejny raz tu byliśmy i gości nowych przywieźliśmy za rok znowu przybędziemy i miłe chwile spędzimy !!!
    Dziękujemy za gościnę.

  • Grupa rowerowa z Wrocławia

    20-06-2015 at 19:01

    Mili Gospodarze!
    Wspaniała gościnność, świetnie urządzony rozległy teren wokół domu, wspaniałe jedzenie (Niestety!), spokój cisza, natura… czy;li wszystko czego potrzebujemy i lubimy. Naprawdę wypoczęliśmy. Dziękujemy.

  • Agnieszka i Marek z Wojtkiem Jaśkiem i Zośką

    07-06-2015 at 22:47

    Drodzy Gospodarze !
    Znależliśmy u Was dokładnie to czego potrzebowaliśmy, aby przez raptem 4 dni naprawdę odpocząć, idealne warunki mieszkaniowe w apartamencie, cisze i spokój wokół oraz przepyszne (!) jedzenie.
    Bardzo dziękujemy za wspaniałą Podlaską gościnę!

  • Natalia i Łukasz, Julia i Michał

    31-05-2015 at 11:57

    Dziękujemy wspaniały wypoczynek, ciszę, spokój i wspaniałą atmosferę oraz życzliwość gospodarza który zawsze był zawsze pomocny. Do zobaczenia w przyszłości.

  • Paweł, Małgosia .....z Łodzi

    25-05-2015 at 18:22

    Dziękujemy za wspaniały pobyt, bardzo pozytywne wrażenia, wesoła przygoda oraz rodzinna atmosfera.

  • Ada, Monika, Oskar, Iga-sunia, Andrzej i Elżbieta

    17-05-2015 at 11:09

    Bardzo dziękujemy za miły pobyt w ciszy i spokoju w „TWOIM RAJU”.
    Dziękujemy również za wspaniałą gościnę.
    Do zobaczenia następnym razem…;)

  • Łukasz..., Marcin..., Dominika....

    07-05-2015 at 12:01

    Twój Raj możemy nazwać Naszym Rajem. Pod każdym względem to miejsce jest zacne. Każda chwila spędzona w tym RAJU to chwila radości. Wakacje przed nami więc mamy nadzieję że jeszcze nie raz tu zagościmy.
    Dziękujemy.

  • Grzegorz Dorota z Rodzinką

    03-05-2015 at 12:07

    Bardzo dziękujemy za miłe przyjęcie i ciepłą atmosferę.
    Fajnie i wesoło spędziliśmy wolny czas.

  • Ania, Łukasz i Laura, Asia Mateusz i Marcinek

    03-05-2015 at 11:24

    Bardzo dziękujemy za wspaniałą majówkę, świeże białowieskie powietrze i piękne okolice.
    Będziemy miło wspominać pobyt i będziemy planować kolejny !
    Z pewnością polecimy „TWÓJ RAJ” znajomym i Rodzinie bo miejsce warte polecenia !

  • Katarzyna i Paweł

    06-04-2015 at 14:02

    Dziękujemy za przemiły pobyt, doskonałe potrawy i starania gospodarzy.To będzie niezapomniana Wielkanoc;)
    Do Zobaczenia

  • Rodzina Borkowskich, Piwowarczyków i Czaplickich

    25-01-2015 at 18:55

    Tak jak obiecaliśmy … wróciliśmy.
    Trzy rodzinki z Siedlec.
    Dziękujemy

  • Emilka i Radzik

    12-01-2015 at 12:01

    Ten cudowny pobyt w „raju” mógł przerwać tylko jeden fakt ! –
    – brak większej ilości czasu …..
    Do zobaczenia. Dziękujemy !!!

  • Ostrołęka, rodzina Sakowskich, rodzina Rostkowskich, Lviv'15 ............................

    02-01-2015 at 14:27

    Wyśmienite jedzenie! Bardzo dobrze zorganizowane atrakcje (kulig, ognisko). Miejsca do tańczenia i konkursów wystarczyło na 23 osoby!
    Bardzo fajnie przywitaliśmy Nowy Rok 2015 !
    Dziękujemy za możliwość spędzenia wspaniałego czasu w tym pięknym miejscu wśród żubrów, lisów, dzikiej pięknej polskiej przyrody w doborowym towarzystwie i z tradycyjną polską kuchnią.

  • Rodziny: Stefaniuków, ......................, Florków,..................., ...................... .

    27-12-2014 at 11:32

    Serdeczne podziękowania za wspaniałe Święta Bożego Narodzenia.
    Pyszne jedzenie, cudowny magiczny klimat pozwolił nam spędzić ciepłe rodzinne Święta.
    P.S. Widzieliśmy na kuligu 13 żubrów.
    Dziękujemy wspaniałym Gospodarzom.

  • Rodzina Kaczorowskich z Kętrzyna

    17-10-2014 at 12:26

    Dziękujemy za miło spędzony czas – apartament idealnie pasował dla naszej rodziny. Dużo swobody, piękna okolica.
    Czarodziejskie miejsce.
    Do zobaczenia

  • Mieszkańcy Koczarg Starych (ul. Jarzębinowa )

    21-09-2014 at 21:22

    Wróciliśmy tu równo po dwóch latach i znów się super bawiliśmy, niestety grzybów nie było.
    Pogoda dopisała, humory również.

  • Rodzina Kamińskich z Warszawy

    31-08-2014 at 17:27

    Fajne miejsce na przejażdżki rowerowe, obcowanie z naturą, cisza, spokój.
    Warto było tu przyjechać i nacieszyć się pięknym krajobrazem.
    Dzieci cieszyły się z bilarda i piętrowego łóżka, z przejażdżki quadem po okolicy !
    Dziękujemy za gościnę !

  • Marta Artur i Staś z Plewisk

    25-08-2014 at 15:30

    Było nam bardzo miło gościć tutaj;)
    Cisza…..
    Spokój….
    i Żubry rządzą;)

  • Emilka Ala Katarzyna i Leszek z Gdyni

    23-08-2014 at 20:57

    Dziękujemy za wyjątkowo udane wakacje z podlaską kulturą i przyrodą.
    Cisza, spokój, świeże powietrze i wytchnienie.
    Zapamiętamy te wakacje na długo.

  • Andrzej Magda i Oliwia, Michał Urszula Maciej i Maria

    23-08-2014 at 16:02

    Serdecznie dziękujemy za super gościnę, wspaniałe warunki, niezapomniane wrażenia.
    Czas spędzony w tym wspaniałym miejscu będziemy długo i serdecznie wspominać.
    Atmosfera tego miejsca jest adekwatna do nazwy tj; to jest prawdziwy TWÓJ RAJ.

  • Marta i Robert

    19-08-2014 at 14:42

    Wspaniałe dwa tygodnie w ciszy i spokoju z bocianami za oknem. Dziękujemy za przemiłą atmosferę i polecamy wszystkim to miejsce. Wrócimy na pewno!

  • Renata, Radek, Antoś i Zuzia

    17-08-2014 at 18:10

    Bardzo, bardzo dziękujemy za przesympatyczny pobyt w bardzo miłym, cichym i spokojnym miejscu.
    Dziękujemy za zadbanie o porządek i miłą atmosferę co bardzo umiliło nam pobyt.
    Okolica przepiękna, spokojna, dzika i dziewicza.
    DZIĘKUJEMY

  • Marta i Robert, Karolinka i Krzyś

    15-08-2014 at 18:31

    Bardzo dziękujemy za miły pobyt w tak przepięknym zakątku naszej Polski.
    Tutaj było cudownie !!!
    Dwa tygodnie w ciszy, spokoju wśród przemiłych ludzi.

  • Jola i Artur

    03-08-2014 at 16:39

    Serdecznie dziękujemy za wspaniały pobyt w tak uroczym miejscu.

  • Rafał Renata Dominik Tomasz Szymon

    02-08-2014 at 10:45

    Bardzo miłe miejsce, plaża niedaleko, cisza i spokój.
    Polecamy.

  • Darek i Jagoda

    31-07-2014 at 13:56

    Fantastyczne malownicze miejsce.
    Cisz i spokój. Dziękujemy!

  • Piotr

    30-07-2014 at 15:43

    Byliśmy całą „bandą” (16 osób)z różnych części Polski i jesteśmy zachwyceni: ośrodkiem, okolicą, Gospodarzami, pogodą, jeziorem… Dziękujemy za możliwość wspaniałego wypoczynku w komfortowych warunkach. Polecamy gorąco. Pozdrawiamy

  • Błażej Iwona Natasza Mikołaj Irena Bartosz ....

    27-07-2014 at 15:00

    W dzikich ostępach Puszczy Białowieskiej znaleźliśmy ciszę i spokój a TWÓJ RAJ okazał się NASZYM RAJEM, za co serdecznie dziękujemy.

  • Przemek i Ania, Basia Ola i Iwonka

    27-07-2014 at 12:23

    Dziękujemy za miły pobyt. Warunki wspaniałe, okolica przepiękna.
    Będziemy polecać znajomym!

  • Anna Jerzy i Natalia

    25-07-2014 at 18:32

    Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w tym miejscu, super warunki, piękna przyroda i jest co zwiedzać w okolicy.

  • Marzena, Ireneusz, Piotr, Andrzej, Maja, Barbara, Marek, Agata, Ola

    19-07-2014 at 17:59

    Jechaliśmy tu przez pół Polski, ale opłacało się zarówno ze względu na przepiękną okolicę, jak i rewelacyjne warunki jakie zapewniają gospodarze TWOJEGO RAJU – naprawdę bardzo rzadko spotykamy ludzi tak miłych i otwartych na wszelkie potrzeby wypoczywających.
    Jak do Białowieży – to tylko tutaj !

  • Karasie i Szydłowscy z Warszawy

    11-07-2014 at 20:21

    Bardzo miło spędziliśmy tu czas, super apartament w przepięknym otoczeniu.
    To było bardzo udane 6 dni.
    Dziękujemy

  • Mirka Wiesiek z Gdańska

    11-07-2014 at 16:52

    Serdecznie dziękujemy za gościnę.
    Tego nam było trzeba spokoju i piękna przyrody.
    Jest tu wiele wspaniałych miejsc, których jeszcze nie zobaczyliśmy dlatego na pewno wrócimy.

  • Agnieszka Gabriel Franek i Antoś - Biała Podlaska

    06-07-2014 at 14:34

    Rozstania z rajem nadchodzi czas.
    Ten koniec świata ugościł nas.
    Wspaniałe miejsce, pełne uroku, cudowni ludzie na każdym kroku.
    Słowo „dziękuję” to za mało, mało kto wie co tu się stało.
    Przepiękne miejsce na odpoczynek,
    najpiękniej w życiu spędzone chwile.
    Dziękujemy gospodarzom za wspaniałą gościnę.
    P.S. na pewno do zobaczenia !

  • Marzena Tomek Paulina Krzyś & Beata Jarek Kacper

    05-07-2014 at 12:46

    Serdecznie dziękujemy za wspaniały pobyt w tak pięknym miejscu.
    Ponad 100 km ścieżek rowerowych za nami, a il;e jeszcze przed nami, dlatego na 100% tu zawitamy.
    Miłym gospodarzom bardzo dziękujemy za ugoszczenie i miłą atmosferę.
    Serdecznie Pozdrawiamy

  • Milena, Mariusz, Fryderyk i Wiktor

    01-07-2014 at 09:18

    Dziękujemy bardzo za gościnę. Twój raj to wspaniałe miejsce. Polecamy innym!

  • Ania & Sławek z Warszawy

    25-06-2014 at 21:03

    Bardzo dziękujemy Miłym Gospodarzom za udany pobyt na Podlasiu.
    Znaleźliśmy tu ciszę, spokój, świeże powietrze, a więc wszystko yo czego szukaliśmy. TWÓJ RAJ to urocze miejsce i na pewno jeszcze tu wrócimy.
    Serdecznie Pozdrawiamy.

  • Maja Błażej Jola i Andrzej

    22-06-2014 at 21:05

    Spokój, cisz, miłe miejsce.
    Polecamy rodzinom z dziećmi.

  • Krawczyki i ......................

    22-06-2014 at 17:34

    Bardzo dziękujemy za udany pobyt: wspaniałe warunki, ciszę, spokój i sprzyjającą atmosferę do integracji i dyskusji do późnych godzin wieczornych o jednorożcach, wróżkach i Mikołajach i bizancjum.

  • Mariusz Ewelina Kacper

    09-06-2014 at 18:30

    Dziękujemy !!!Za miłą atmosferę, spokój, ciszę i piękne widoki. Choć pogoda była słaba to atmosfera gorąca;) TWÓJ RAJ to miejsce godne polecenia, szczególnie dla osób z dziećmi;)
    POLECAMY!!!

  • Paweł Gosia i Mateuszek

    09-06-2014 at 15:01

    TWÓJ RAJ to miejsce z pewnością godne polecenia! Nazwa obiecuje wiele, trudno jednak zawieść się przyjeżdżając tutaj. Piękne widoki, smaczne jedzenie, cudowny śpiew ptaków. Tak właśnie wygląda RAJ i choćby na weekend.
    Dziękujemy!

  • Roma Bogdan i Betka

    29-05-2014 at 20:25

    Wszystko co w tej księdze zapisano oddaje klimat TWOJEGO RAJU.
    My się chętnie pod tym podpisujemy i zapewne jeszcze tu wrócimy !!! (na dłużej)

  • Patrycja i Marek, Wojciech Irek i Alba

    04-05-2014 at 13:56

    Piękniejszej majówki nie mogliśmy sobie wymarzyć. Cisza przerywana tylko śpiewem ptaków (i szukaniem Alby), odrobina aktywności (55 km na rowerach), zdrowa dawka lenistwa, doskonałe zakwaterowanie i …. uprzejmy personel medyczny.
    Co jednak najważniejsze – i co sprawi że pobyt w TWOIM RAJU naprawdę będzie niezapomniany – to nasi mili Gospodarze!
    Ugościliście nas iście po królewsku, za co serdecznie dziękujemy ! I jeszcze za to, że dzięki Wam poznaliśmy najprawdziwszego Ducha Puszczy!
    Dla niektórych z nas była to pierwsza wizyta w puszczy i w TWOIM RAJU. Jeśli los pozwoli to na pewno nie ostatnia.

  • Agnieszka Wojtej Martusia i Juleczka

    04-05-2014 at 09:25

    Serdecznie dziękujemy za spędzenie cudownego weekendu majowego w Państwa gospodarstwie TWÓJ RAJ.
    Bardzo dobre warunki i miła atmosfera.
    Na pewno kiedyś jeszcze tu wrócimy…

  • Anna i Grześ

    16-03-2014 at 15:00

    Piękne spędzone 3 dni w TWOIM RAJU gdzie był i żubr i kominek i bilard i romantyczny czas.
    Pozdrawiamy…
    P.S. Na pewno tu wrócimy !;)
    Z większą gromadką !

  • Zespół Lębork

    14-03-2014 at 10:27

    Przepiękne, urocze miejsce na wymarzony odpoczynek 🙂 Serdecznie polecamy 🙂

  • Ula, Lucek, Marcin

    10-03-2014 at 18:12

    Było nam niezmiernie miło gościć w TWOIM RAJU.
    Ciepło, spokój, romantyczna atmosfera tego miejsca pozwoliła nam spędzić bardzo przyjemny weekend.
    Dziękujemy za gościnę i do zobaczenia;)
    Lucek nasz piesek też był bardzo szczęśliwy !!!
    Pozdrawiamy

  • Trzy rodzinki z Siedlec

    23-02-2014 at 13:23

    Bardzo serdecznie dziękujemy, jeszcze tutaj przyjedziemy;)

  • Marcelina, Magda, Matylda, Marcin

    18-02-2014 at 19:36

    Serdecznie dziękujemy za wspaniałą atmosferę i przepyszne jedzonko.
    Garwolin Pozdrawia i Życzy dalszych sukcesów w biznesie i licznych gości.

  • Darek i Miromir z ......

    18-02-2014 at 17:45

    Było super, jesteśmy zadowoleni.

  • Paweł z Adeleide

    18-02-2014 at 09:52

    Serdeczne Podziękowania za miły czas.

  • Magdalena i Grzegorz

    03-02-2014 at 20:39

    Serdecznie dziękujemy za miłe przyjęcie, życzliwość i „otwarty dom” Gospodarzom tego miejsca.

  • Iwona i Artur, Sylwia i Grzesiek, Fiona i Punia

    05-01-2014 at 13:00

    Ku Pamięci (…)
    Są chwile co długo w pamięci zostają..i choć czas płynie same nie mijają.
    Są też miejsca, które raz poznane – nigdy przez nas nie będą zapomniane.
    Dziękujemy za miły pobyt.

  • Mikołaj, Monika, Wiktor i "Tessi"

    02-01-2014 at 19:59

    Szukaliśmy i znaleźliśmy ciszę…
    Dziękujemy za miłą obsługę, pyszne jedzonko i przyjemnie spędzony czas.

  • Karolina, Joanna, Natasza i Łukasz

    01-01-2014 at 13:34

    Smacznie (szczupak)
    Wygodnie
    Miło i …….
    Za fantastyczny wyjazd i Sylwestra Dziękują: Familia …..

  • Kasia i Łukasz, Dodo,........,Babcia i Dziadek

    27-12-2013 at 12:54

    Piękne Święta, dziękujemy Gospodarzom za miejsce, atmosferę i pyszne jedzenie!

  • Joasia, Igor, Sara, Rafał, Piotrek i Biała

    11-11-2013 at 20:47

    Chociaż dzisiaj wyjeżdżamy, cząstkę siebie zostawiamy.
    Spokój, cisza i harmonia, spotkać można tu też konia.
    Już niedługo tu wrócimy, znów tu fajnie czas czas spędzimy.
    Pozdrawiamy Gospodarzy, niech im słonko co dzień praży.

  • Ola, Ela, Ola, Krzyś, Aneta, Kamil, Ala, Adam, Marlena

    11-11-2013 at 13:30

    Czas tu spędziliśmy miło, wcale nam się nie nudziło, chociaż czasem nam padało, humoru to nam nie zabrało.
    Ognisko super się udało, dużo trunków się polało.
    Z podziękowaniem za smaczne jedzonko i wspaniałą atmosferę miłym Gospodarzom!

  • Ala, Dorota, Krzysiek i Janusz z Gdyni

    24-08-2013 at 14:39

    Piękne zakończenie wakacji. Porażająca cisza i spokój. Miejsce wspaniałe do odpoczynku.
    Dziękujemy za miły pobyt.

  • Krystyna, Olga, Rozalia i Tadeusz z Lubonia k/Poznania

    11-08-2013 at 11:02

    Spędziliśmy tutaj miło tydzień. Zachwyciła nas Puszcza Białowieska, przyroda i kultura podlaska. Spotkaliśmy się z życzliwością tutejszych mieszkańców, a przede wszystkim gospodarzy „Twojego Raju”.
    Dziękujemy za miły pobyt!
    PS Będziemy polecać!

  • Rodzina z Łodzi

    10-08-2013 at 10:42

    Dziękujemy za miłe przyjęcie. Miejsce jest urokliwe i warte polecenia szczególnie dla szukających kontaktu z naturą i spokoju.
    Pozdrawiamy miłych Gospodarzy z nadzieją, że jeszcze się spotkamy (może w sezonie zimowym).

  • Grupa Znajomych z Krakowa

    26-07-2013 at 09:30

    Bardzo dziękujemy! Za gościnę, cudowne przeżycia, możliwość miło spędzonego czasu, świetną zabawę i WAKACJE JAK W RAJU!
    Gratulujemy pięknego miejsca!
    Jest tu wspaniale! Będziemy bardzo miło wspominać te wczasy!
    Mamy nadzieję, że tu jeszcze wrócimy!
    Do Zobaczenia!

  • Ania i Tomek, Ola, Natalka, Ola i Robert, Karolina i Dominisia

    20-07-2013 at 13:10

    Ponownie tu przyjechaliśmy i ponownie jesteśmy zachwyceni i na pewno wrócimy tu kolejny raz.
    Do zobaczenia.

  • OLga, Krzyś, Jaś, Mama Jasia i Krzysia, Dariusz, Dorotai Jacek z Wrocławia

    12-07-2013 at 08:59

    Dziękujemy za niezapomniane przeżycia w tym miejscu. Było bardzo miło spędzić tutaj czas. Jesteśmy tu pierwszy raz i na pewno nie ostatni. Wrócimy na ryby, przejażdżki rowerowe i tropienie Żubra.
    PS Poznaliśmy 5 kotów i 2 psy.

  • Kasia, Jacek, Juliusz i Julia Ł.

    02-06-2013 at 20:45

    Dziękujemy za miło spędzony czas wśród zieleni Puszczy Białowieskiej i wielu atrakcji pobliskiego Zalewu Siemianówka. Cisza i spokój w tym miejscu zapewnia bardzo miły wypoczynek. Byliśmy tu nie pierwszy raz.
    Przyjechaliśmy, Zobaczyliśmy, Kiedyś wrócimy.

  • Uczestnicy Zawodów Wodnosamolotowych

    02-06-2013 at 18:34

    Wspaniałe miejsce w centrum puszczy z miłą atmosferą. Dziękujemy za mile spędzony weekend podczas zawodów Wodnosamolotowych.

  • Pozdrawiamy gorąco Ola, Kordian, Jacek Sz. z Pruszkowa

    02-06-2013 at 18:31

    Dziękujemy za mile spędzony czas na ziemi moich przodków. Zobaczyliśmy tutaj wiele cudnych krajobrazów i nawdychaliśmy się świeżego powietrza, czego u nas w domu brakuje. Wracamy wypoczęci, naładowani pozytywną energią i siła do dalszego pchania naszego wózka w Warszawie.

  • Patrycja, Zbyszek, Kubuś z Tarnowa

    30-05-2013 at 18:24

    Marzył nam się długi, spokojny tydzień, spędzamy w miejscu odległym od miejskiego gwaru i pośpiechu, w otoczeniu piękna natury, zieleni drzew i śpiewu ptaków, dlatego z południa Polski wybraliśmy się do Twojego Raju.
    Miejsce to przewyższyło nasze oczekiwania, czas biegł powoli na obcowaniu z naturą, dodatkowo warunki lokalowe były wspaniałe, właściciele zawsze służyli pomocą.
    Czuliśmy się jak w prawdziwym raju – Naszym Raju.
    Na pewno jeszcze tu wrócimy i szczerze będziemy polecali to miejsce naszym znajomym.

  • Agnieszka z Piastowa

    12-05-2013 at 21:27

    Dziękuję za wspaniałą gościnę w TWOIM RAJU. Niezapomniane cztery dni pomimo nie najlepszej pogody. Agroturystyka na dobrym poziomie, gościnni gospodarze, dużo atrakcji turystycznych, bliskość lasu, śpiew ptaków, mgła nad łąką, cisza, zieleń i błogość. Z wielką przyjemnością przyjadę tu ponownie. Moje dzieci również były zachwycone. Gorąco pozdrawiam Gospodarzy i polecam to miejsce wszystkim niezdecydowanym. Do zobaczenia.
    P.S. Misia pozdrawia biało-szarego kota z którym się zaprzyjażniła.

  • Świtezianki i Leśne Dziadki

    12-05-2013 at 18:17

    Wspaniałe miejsce! Rzeczywiście jest jak w raju. Bieganie boso po trawie wśród tarnopolskich mgieł wyzwala NAS!

  • Piotr i Arleta

    05-05-2013 at 21:46

    Potwierdzamy, że jest to wspaniałe miejsce do odpoczynku, warunki lokalowe są wyśmienite, mieszkaliśmy z resztą rodziny w apartamencie i spędziliśmy cztery dni w tym domku. Lokalizacja „Twojego Raju” jest bardzo dobra, gospodarz jest bardzo sympatyczny i pomocny, jazda quadem po okolicy dostarcza wielu niesamowitych wrażeń, warto w sezonie od wiosny do jesieni zabrać rowery, ponieważ jest w okolicy wiele tras rowerowych, dodatkowo wyżywienie zamówione u gospodarzy jest regionalne i bardzo smaczne. Tam nie można nudzić się. Jest boisko do piłki nożnej i siatkówki oraz miłośnikom jedzenia na świeżym powietrzu spodoba się opcja ogniska lub grilla. Dziękując za zorganizowanie tego miejsca polecamy je innym turystom.

  • Blanka z Pias.....

    05-05-2013 at 18:30

    Bardzo mi się tu podobało i chciałabym jeszcze raz tu przyjechać. Dwa razy byliśmy na rowerach i było też ognisko. Graliśmy w siatkówkę, w badminton i strzelałam z łuku. Bardzo dziękuję za pobyt w Twoim Raku i mam nadzieję, że jeszcze tu przyjedziemy.

  • Arleta i Piotr z Re......

    05-05-2013 at 18:04

    Wspaniałe miejsce, bardzo miło spędzony czas, dziękujemy Gospodarzom za bardzo sympatyczne traktowanie nas, dla mnie najatrakcyjniejszy był quad. Dla mojej żonki najbardziej pasowało jeżdżenie na rowerze.
    Rewelacja!!!

  • Paweł, Zenek i Justyna

    04-05-2013 at 08:00

    Nie będziemy się rozpisywać bo i tak to nie odzwierciedli tego co tu przeżyliśmy,
    Po prostu bardzo dziękujemy.
    Pozdrawiamy Bardzo Ciepło…

  • Mirek Filip

    23-04-2013 at 23:12

    Zadbane miłe i przytulne miejsce jakich mało, idealne „Raj” dla wyciszenia się jak i spotkań rodzinnych.
    Polecam !

  • Małgosia, Irek, Michał, Marta, Agnieszka, Paweł, Gosia, Kasia, Hubert, Piotrek, Ela, Monika, Piotrek, Mikołaj......

    02-04-2013 at 20:39

    Wielkanoc 2013
    W Twoim Raju jak i w całym kraju zima na dobre zagościła i nawet na chwilę nie odpuściła. Pobyt dał nam wiele świątecznej radości i uśmiech co dzień u nas gościł.
    Więc chwalimy gospodarza co nam często się nie zdarza.
    V Wielkanocny Zjazd Rodzinny Warszawa i Wrocław

  • Olek, Ula, Zosia, Witek, Andrzej

    08-02-2013 at 08:33

    Drogi Gospodarzu, „Twój Raj” stworzyłeś – nas nim zachwyciłeś.
    Jesteśmy weseli bośmy odpoczeli – w tej zimowej bieli.
    Czas tutaj spędzony miło wspominamy, niech Cię to nie dziwi, że tu wciąż wracamy.
    Wielokrotni uczestnicy turnusów letnich i zimowych.

  • Tomek i Paula

    04-02-2013 at 14:42

    Dziękujemy za fajne dwa dni w Tarnopolu, dzika przyroda i cisza są tu niesamowite!

  • Rodzina z Warszawy

    13-01-2013 at 13:53

    Dziękujemy!!!
    Święta Bożego Narodzenia spędzone w „Twoim Raju” już dziś mile wspominamy. Była prawdziwa choinka, kulig po puszczy, ognisko z bigosem, pieczoną kiełbasą i „Duchem Puszczy”. Pod dostatkiem było śniegu i mrozu. Ciepły dom z serdecznymi Gospodarzami tworzył wspaniałą świąteczną atmosferę.

  • Violetta Jolanta Jarosław

    29-12-2012 at 18:38

    Chlapa przygnała – mróz wygonił???
    Trochę szkoda.
    Dziękujemy za super relaks, dużo komfortu, wspaniałą atmosferę, ciszę spokój, piękny księżyc i gwieżdziste niebo.

  • Mieszkańcy ul. Jarzębinowej z Koczarg Starych

    11-09-2012 at 14:42

    Spędziliśmy w tym Raju dwa fantastyczne dni, grzybów nazbieraliśmy pełne kosze. Właściciele dogadzali nam z jedzeniem.
    Super pobyt.

  • Marysia i Kuba z Rodzicami

    22-08-2012 at 12:12

    Serdecznie dziękujemy za miły pobyt, wspaniałych gospodarzy i cudowną atmosferę!
    Wokół piękne widoki i wiele zwierząt:
    bobry, rysie, jelenie, sarny i dziki– te zwierzęta widzieliśmy oraz żubry—- tego słyszeliśmy (ze zbyt bliska!)
    TWÓJ RAJ (A raczej MÓJ)

  • Michalina i Bogdan z Chorzowa

    14-08-2012 at 09:12

    Dziękujemy przemiłym Gospodarzom za udany urlop. Tego nam trzeba było: spokoju, piękna przyrody i bardzo serdecznych ludzi (tubylców).
    Pierwszy raz byliśmy w tych stronach i na pewno wrócimy, bo tu jest tyle ciekawych miejsc!
    Szkoda tylko, że nie było grzybów.
    Pozdrawiamy i Życzymy zawsze miłych gości.

  • Sylwia, Tomek, Igor i Kuba W...........

    05-08-2012 at 09:50

    Bardzo dziękujemy za fantastyczny koniec wakacji. Pogoda dopisała, nazbieraliśmy mnóstwo grzybów i świetnie odpoczęliśmy.
    Byliśmy tu kolejny raz i z pewnością jeszcze wrócimy.
    Dziękujemy i do zobaczenia.

  • E.J.Karpińscy

    26-07-2012 at 20:54

    Serdecznie Dziękujemy Gospodarzowi za bardzo miło spędzony czas w atmosferze ciszy i spokoju i w otoczeniu pięknej przyrody.
    Bardzo zadowoleni jesteśmy z warunków pobytu.

  • Tarnogórzanie

    20-07-2012 at 21:53

    Tutaj….
    Pierwszy raz:
    * zebrałam TYLE kurek – Ewa
    * złowiłam rybę – Henietta
    * obserwowałam szkwał – Ela
    * przeżyłem tydzień z 6 kobietami i było mi dobrze – Mirek
    * ujrzałam łosie co stały przy szosie – Basia
    * przywiozłam „drzewo do lasu” (męża) i 5 koleżanek – Bożena.
    Miło nam było odpoczywać wśród podlaskiej zieleni w Twoim Raju.

  • Ala, Maciek i Martyna z Rodzicami

    18-07-2012 at 18:19

    Serdecznie Dziękujemy za udany pobyt i niezapomniane wrażenia w Twoim Raju

  • Monika i Mirek-rodzice Malwiny ze Świdnicy Dolny Śląsk

    15-07-2012 at 23:01

    Miejsce bardzo klimatyczne, epatujące spokojem i ciepłem słonecznym. Z przyjemnością będziemy wracać pamięcią do spędzonych chwil w tym urokliwym miejscu i poznanych tu osób.
    Dziękujemy.

  • Małgosia i Waldek

    15-07-2012 at 15:34

    Dziękujemy za wszystko: ciszę, spokój, pachnące łąki, przyjaznych ludzi….

  • Jerzy, Martyna z rodziną....

    15-07-2012 at 13:38

    Dziękujemy za troskę i gościnność. To bardzo piękne miejsce. Jest tu wszystko. Po prostu dziękujemy i tyle.

  • Malwina .........

    15-07-2012 at 08:12

    Drzewa smutno szumią, ptaki żałośnie śpiewają, gdy Świdniczanie z Twojego Raju wyjeżdzają.
    Dziękujemy za miły pobyt.

  • Rodzina Pawelczyków w Warszawy

    28-06-2012 at 21:47

    Serdecznie dziękujemy za gościnę. Bardzo dobra lokalizacja i komfortowe warunki pomogły nam w znalezieniu chwili spokoju i wypoczynku.
    Na następny przyjazd proszę zabezpieczyć ładniejszą pogodę.

  • Kasia i Bartek z Warszawy

    20-06-2012 at 10:03

    Serdecznie dziękujemy za gościnę!
    Znależliśmy tu ciszę i spokój, których szukaliśmy od dawna.
    Jakby nie było obowiązków i pracy – zostalibyśmy na zawsze.

  • Andrzej i Iza, Ola & Adam

    10-06-2012 at 12:14

    Przepięknie dziękujemy za wspaniałą gościnę, cudowne chwile w ciszy i spokoju na łonie natury wśród śpiewu ptaków w krainie żubrów.
    P.S.
    Przejechaliśmy 100 km po bezdrożach Puszczy Białowieskiej.
    Dziękujemy

  • Barbara z Pawłem, Anna z Witoldem, Joanna i Marek

    09-06-2012 at 12:24

    Marzył nam się wspaniały długi weekend – i taki był. Dzięki sympatycznym gospodarzom, smacznej domowej kuchni i warunkom pobytu jakich dawno nie doświadczyliśmy zatrzymując się w pensjonatach i agrogospodarstwach. Nawet niezbyt udany występ naszych piłkarzy przeciwko Grekom nie był w stanie zepsuć nam pobytu w Raju.

  • Ola, Lena, Emilia i Waldemar

    19-05-2012 at 12:04

    „Twój Raj” to świetne miejsce do wypoczynku. Posiłki „boskie”, gospodarze wspaniali, aż chce się tu wrócić!!!

  • Goście z Warszawy i Łodzi

    10-02-2012 at 23:45

    Dziękujemy bardzo za wspaniałe ferie – mimo mega mrozu warto było przyjechać i wędrować po okolicy – ratował nas ciepły dom!

  • Maxime z Francja i Dries z Belgia

    09-02-2012 at 07:56

    Thank you very much, „Twój Raj” is a really nice place ! Thanks to your advice, we finally found the wild żubr. Walks in nature, animals, sauna, borfire, żubr, lubię „Twoj Raj”.
    Dziękujemy

  • Ola Karolina Darek Łukasz Dominika Amelka

    13-11-2011 at 19:31

    Bardzo dziękujemy za wspaniały pobyt i WIELKI odpoczynek.
    Wspaniała okolica, wrócimy kiedyś.

  • Sylwia Piotrek Damiuś i ciocia Dorota

    13-11-2011 at 18:01

    Dziękujemy bardzo za wspaniały pobyt w Państwa pensjonacie.
    P.S. Za jakieś 2 tyg. WRACAMY!!!

  • Karolinka i Rysiek

    03-09-2011 at 15:23

    Dziękujemy za stworzenie miejsca gdzie miło spędziliśmy czas mimo niepogody,po prostu „CZAD”!!! Wrócimy tu na pewno w większym gronie przyjaciół.

  • Mieszkańcy z Mazowieckiego

    02-09-2011 at 12:09

    Tydzień spędziliśmy w pięknej okolicy, dotąd nam kompletnie nieznanej. Było bardzo sympatycznie. Piękna okolica, wspaniałe miejsca noclegowe na wypad do Puszczy Białowieskiej.

  • Irek z Wrocławia

    31-08-2011 at 20:18

    Już drugi raz spędzaliśmy urlop w Twoim Raju i było iście rajsko!!!!
    To miejsce, w którym każdy: młodszy i starszy znajdzie dla siebie coś osobliwego i niezapomnianego. Cisza, spokój i niezmącona natura to balsam na duszę zmęczonych pośpiechem mieszczuchów ale nie oznacza to, że w Twoim Raju jest nudno. O NIE!!!
    Śliczne dzięki dla gospodarzy – Wiktora i Ani za nadzwyczajną gościnność i fantastyczną atmosferę.
    Na pewno spotkamy się wkrótce!!!
    Gorące pozdrowienia z Wrocławia i Legnicy śle cała rodzina Zendranów

  • Mieszkańcy Mazowieckiego

    26-08-2011 at 10:32

    Tydzień spędziliśmy w pięknej okolicy, dotąd nam kompletnie nieznanej. Było bardzo sympatycznie.
    Piękna okolica, wspaniałe miejsce noclegowe na wypad do Puszczy Białowieskiej i Białowieży.
    P.S. Podzielamy opinię „Włodzów”

  • Goście znad morza

    23-08-2011 at 12:12

    Przepięknie dziękujemy za gościnę w Twoim Raju. Okolica cudowna, pogoda wymarzona, świetne warunki do odpoczynku. Iście rajski klimat, w którym wypoczywa się od pierwszych minut. Z pewnością wrócimy, bo to teraz trochę i nasz raj.

  • Goście z Mazowieckiego i Świetokrzyskiego

    23-08-2011 at 11:34

    Pobyt w „Twoim Raju” uważamy za bardzo udany, miłe, spokojne, z pięknymi widokami miejsce.
    Polecamy
    Goście z Mazowieckiego i Świętokrzyskiego

  • Goście z Gdańska i Nidzicy

    22-08-2011 at 01:22

    Serdecznie dziękujemy za stworzenie tak przepięknego „Twojego Raju”. Miejsce jest rzeczywiście rajskie, przeurocze, cudownie spokojne i relaksujące. Brakuje tu tylko „ptasiego mleka” 🙂 Polecimy Państwa „Raj” wszystkim , którzy chcą oderwać się od zabieganego życia i rzeczywistości odpocząć. Życzymy wszystkiego najlepszego i wielu gości okrągły rok. Dziękujemy!

  • Matylda, Bruno, Ola, Rafał, Maks, Kasia i Diego

    21-08-2011 at 18:16

    Było bardzo fajnie! Okolica piękna, pyszne jedzenie. Sugestie: więcej haczyków i półek w łazienkach i kuchni. Dziękujemy za miłą gościnę!! ARRIVEDERCI!

  • Goście z Gdańska i Nidzicy

    19-08-2011 at 13:54

    Dziękujemy za umożliwienie nam miłego pobytu w „Twoim Raju”. Kwatera bardzo wygodna (apartament), okolice piękne. Miejsce polecimy swoim znajomym. Życzymy pomyślności i dalszego rozwoju.

  • Daria i Bogdan

    16-08-2011 at 22:01

    Spędziliśmy tu tylko parę dni (dosłownie ;), ale odpoczęliśmy niczym na dwutygodniowym urlopie. Miejsce bardzo piękne, spokojne i urzeka ciszą i przepięknym widokiem. Dziękujemy za miłe przyjęcie przesympatycznego Pana Właściciela (Pani nie mieliśmy okazji poznać. ale wnioskujemy, że też jest bardzo miła i gościnna). Fenomenalny pokój (i pod kątem wystroju, estetyki i wyposażenia) i niezapomniane poranne koncerty tutejszych skrzydlatych przyjaciół! Dziękujemy i życzymy Państwu wszystkiego co najlepsze i do zobaczenia 🙂

  • Adam

    16-08-2011 at 12:02

    Great food and a nice experience. Thanks so much!

  • rodzina Mazuchowskich

    16-08-2011 at 10:29

    Dziękujemy za mile spędzony czas. Gospodarze przemili. Stworzyli atmosferę, że czuliśmy się tutaj swobodnie. To bardzo urokliwe miejsce i godne polecenia swoim znajomym. Tutaj po 20stu latach powróciłam do jazdy na rowerze, było fajnie. Dziękujemy za miłe towarzystwo Pana Gospodarza. Bardzo chętnie tutaj wrócimy.

  • Rodzinka z Gdyni

    15-08-2011 at 12:00

    Bardzo dziękujemy za gościnę w tak uroczych i malowniczych stronach. Atmosfera ciszy i spokoju, wspaniali gospodarze, aż żal wyjeżdżać. Oto „Twój Raj”. Panią Anię wzięlibyśmy ze sobą, bo tak gotuje, że „palce lizać”. Z Panem Wiktorem chłopaki chętnie poszliby na mecz piłki nożnej. Ciekawe co na to Pan Wiktor? Bardzo chętnie tutaj wrócimy. Życzymy wszystkiego dobrego i dalszego rozwoju placówki. Niech się darzy! Dziękujemy: Jola, Adam, Krzysiek i Bartek

  • rodzina Zendranów

    14-08-2011 at 17:03

    Trudno nam znaleźć słów, którymi pragnęlibyśmy wyrazić wdzięczność miłym gospodarzom za bardzo miłe przyjęcie, za gościnność, za wszechstronną opiekę w zakresie dobrego samopoczucia i odpoczynku, za miłe towarzystwo i bardzo dobre warunki. Będziemy zawsze bardzo mile wspominać pana Wiktora i panią Anię oraz śliczną córkę Madzię. Piszemy się na następne spotkania. Dziękujemy!!

  • Rita, Maciek, Franek, Gaba, Marcin, Aśka

    13-08-2011 at 11:56

    Dziękujemy za miły pobyt w „Twój Raj”. Było miło, ale czasami dostaliśmy ochrzan od pana, ale tak t ok! I była super pogoda! Dziękujemy.

  • Emilia i Witold

    12-08-2011 at 20:43

    Dziękujemy za stworzenie miłego miejsca letniego wypoczynku. Atmosfera domu i okolicy lasów zostanie na zawsze w naszej pamięci.

  • Goście z Pabianic

    10-08-2011 at 11:54

    Spokój, cisza. Doskonałe miejsce do wypadów w Puszczę Białowieską i dalej. Można wypocząć doskonale i jeszcze zwiedzić kawał kraju. Zapiszę sobie to miejsce jako jedno z najlepszych na przywrócenie spokoju ducha i …

  • Ania i Robert

    08-08-2011 at 11:50

    Serdeczne podziękowania za miły wypoczynek, zapewnioną pogodę oraz wskazówki co do ciekawych miejsc na pobliskim Podlasiu.

  • MMonika, Bartek i Grzegorz z Rudy Śląskiej

    06-08-2011 at 11:48

    Dziękujemy za serdeczne przyjęcie, wspaniałe miejsce i ciszę, spokój, beztroskę o jaką współcześnie tak trudno. Odpoczęliśmy wspaniale! Polecimy to miejsce znajomym. Mamy nadzieję, ze do zobaczenia!

  • Marzena i Dariusz z Gdyni

    05-08-2011 at 11:44

    Spokój, czystość, nocna cisza i wygodne łóżko w „Twoim Raju” były dla nas bezcenne. Miejsce wprawiało w dobry nastrój i pozwalało skupić się na sobie i przyrodzie. Stanowiło też świetną bazę do wypraw rowerowych, aby poznać choć trochę Podlasie. Szkoda, że mieszkamy zbyt daleko, by zaglądać tu częściej.

  • Ines i Adam

    05-08-2011 at 11:12

    Bardzo dziękujemy za możliwość wypoczynku w tak gościnnych i malowniczych stronach. Atmosfera ciszy i spokoju dodatkowo umilała nasze wakacje.

  • Nikita, Misza, Vasilisa i Sasza

    04-08-2011 at 11:16

    Dziękujemy bardzo za cały „Twój Raj” bo to naprawdę jest Raj!! Podobało nam się, że są mili gospodarze, można jeździć quadem oraz wszystko co tu jest. Za wszystko dajemy 6+. Na pewno tu wrócimy.

  • Stankiewicz i Żmudzcy

    01-08-2011 at 08:39

    Bardzo dziękujemy za możliwość wspaniałego wypoczynku wśród ciszy i spokoju. Jeśli tak wyglądał Biblijny Raj, to Ewa naprawdę niepotrzebnie zjadła to jabłko 🙂

  • Iwa i Bolek

    31-07-2011 at 11:31

    Dziękujemy bardzo za miły odpoczynek wśród śpiewu ptaków, spokoju, w miłej atmosferze pełnej życzliwości!

  • Zarembowie i przyjaciele

    30-07-2011 at 11:40

    Jechaliśmy tutaj z obawą, bo daleko i dzicz jaka! I cóż się ukazało oczom zdumionego turysty? Ciekawe miejsca ze wszystkim, czego dusza zapragnąć może. Dziękujemy i liczymy, że raz to pierwszy, lecz nie ostatni 🙂

  • Rajscy

    17-07-2011 at 11:28

    Serdecznie polecamy Twój Raj na pobyt z dzieckiem i psem.
    Wysoki standard wykończenie, atrakcji tyle, że dziecko lat 3 się nie nudzi a my mogliśmy wreszcie odpocząć.
    W pobliżu dobrze wyposażony sklep z pyszną kiełbasą na ognisko!

  • Bartek z Krakow

    02-07-2011 at 17:02

    Na pamiątkę miłego pobytu w gospodarstwie „Twój Raj”. Z podziękowaniami dla przesympatycznego Pana Witka i jego całej rodziny. Spędziliśmy na Podlasiu 10 niezapomnianych dni, które będziemy wspominać wyłącznie dobrze.

  • Łukasz

    22-06-2011 at 12:01

    Przyjechaliśmy tu, by odpocząć. Nie mogło być inaczej. świetna okolica, spokój, moc atrakcji i świetne warunki pozwoliły zrealizować cel w 100%. Myślę, że atmosfera, która się wytworzyła, będzie wracać do nas jeszcze bardzo długo. Dziękujemy!

  • Andrzej Gdańsk

    23-05-2011 at 11:13

    Miło spędziliśmy w tym miejscy 6 dni, cisza i spokój zgodnie z obietnicą – były !!! nie udało nam się skorzystać ze wszystkich oferowanych atrakcji, ale mimo to odjeżdżamy w znakomitych nastrojach, wywożąc piękne wspomnienia. Pan Wiktor to gospodarz, który potrafi miło zaskoczyć gości, opowiemy o tym naszym znajomym i polecimy im to miejsce. Dziękujemy i pozdrawiamy!

  • Roman i Ewa

    19-05-2011 at 07:12

    Przyjechaliśmy z Torunia z myślą o aktywnym wypoczynku, z myślą o ciszy i spokoju. W 100% nasz Pan Wiktor z Pania Anią o to zadbali. Zadbali również o pogodę, trudno było wymarzyć sobie lepszą. Prosimy tak trzymać w wielu następnych sezonach. Pozdrowienia.

  • Wroclaw

    18-03-2011 at 19:31

    Fantastyczne 3 dni pełne spokoju, natury, harmonii a przede wszystkim oderwania od szalonego tempa goniącej cywilizacji. Wyśmienite warunki mieszkalne i jeszcze bardziej sympatyczni Gospodarze. nie chcemy sie odgrażać, ale jeszcze tu wrócimy!

  • Krystian

    04-03-2011 at 17:32

    Dziękujemy! Na pamiątkę wspaniałego pobytu w Gospodarstwie „Twój Raj” z podziękowaniami za stworzenie wspaniałej atmosfery do odpoczynku dla sympatycznych Gospodarzy. Udany odpoczynek z dala od miasta i szarej codzienności. Wyśmienite warunki, czysto, spokojnie i uroczo.

  • Włodawa

    31-01-2011 at 11:20

    Dziękujemy!!!
    Spędziliśmy tu niezapomnianego Sylwestra. Zabawa Sylwestrowa trwała do rana. Jedzenie było pyszne, ale najlepszy był „duch puszczy”, którego gospodarze nie żałowali! Nowy Rok rozpoczął się „zaj….ście: kulig, ognisko, pieczony prosiak i wspaniała atmosfera.
    Na pewno tu wrócimy i wszystkim polecimy.
    W rolach głównych wystąpili:

    SUPER LUDZIE Z WŁODAWY

  • Sylwestrowicze

    08-01-2011 at 08:37

    Spędziliśmy w Twoim Raju już drugiego Sylwestra i witaliśmy Nowy Rok 2011. Gospodarze jak zwykle nam dogadzali i serwowali pyszne jedzonko.
    Był wspaniały kulig i ognisko, sylwestrowa zabawa do samego rana, który był bardzo śnieżny.
    Za wszystko serdecznie dziękujemy i planujemy powrót w scenerii jesiennej.

    Sylwestrowicze

  • Kasia

    14-12-2010 at 14:30

    Dziękujemy za wspaniale spędzony czas, kulig, ognisko było fantastyczną rozrywką. Planujemy tu wrócić w sezonie letnim.
    Pozdrawiają: Kasia, Gabi, Mariusz, Darek, Iwona, Sebastian, Kuba, Magda, Paweł, Marta i Kasia 🙂

  • Małgosia

    02-11-2010 at 11:08

    Na górze róże,
    Na dole Żubr leży.
    Dziękujemy pięknie za
    wypoczynek w Białowieży!
    Monika, Filon „Pułkownik”, Macias, Ruda, Paweł, Kasia, Sonia, Czarna, Barto, Gosia, Marek.

  • Ewa

    17-10-2010 at 05:28

    Niniejszym stwierdzam, że zakochałam się w „Twoim Raju” od pierwszego wejrzenia internetowego i tak nam już zostało.
    Podziwiamy gospodarzy za inwencję, pomysł i mamy nadzieję, że to nie jedyny Raj jaki stworzyli.:) Czekamy na więcej takich Rajów.
    Ekipa z Warszawy!
    Ewa i Marek
    Gdy będę wyjeżdżać czuć będę zapach lasu wiatr we włosach i słońce nade mną, w domu wspominać tylko to będę i tęsknić.
    Do zobaczenia w maju!
    Monika, Franio, Maciek, Ryś

  • Wanda

    11-10-2010 at 13:15

    Szanowni Państwo!

    Te 3 dni spędzone w „Twoim Raju” pozostaną w naszej pamięci,jako czas niezwykłego wypoczynku w ciszy, spokoju, w zdrowym otoczeniu, w szoku tlenowym i wielu, wielu atrakcji, w tym gościnności gospodarzy.
    Było nam tu bardzo miło…
    Mamy nadzieję, że jeszcze tu na dłużej powrócimy.

  • Raciborzanie

    01-09-2010 at 09:39

    Dziękujemy za wspaniały pobyt,
    dobry wypoczynek,który wymaga powrotu.
    Do zobaczenia!!!

  • Sylwia

    26-08-2010 at 16:31

    „Z nad bałtyckiego morza tutaj dotarliśmy, pragnąc poznać żubra do RAJU trafiliśmy.
    Chociaż było upalnie, czasem mocno grzmiało, wszystko było fajne i dzieciom ciągle mało!”.
    Na pewno Tarnopol i TWÓJ RAJ pozostanie na długo w naszej pamięci, jako miejsce pełne uroku i spokoju. Dziękujemy za miły pobyt i gościnę.
    Życzymy wszystkiego dobrego.
    Sylwia, Leszek
    Damian i Michał
    z Gdyni

  • Ania

    06-08-2010 at 23:01

    Czy te wakacje mogłyby być lepsze?
    Czy warunki mieszkalne mogłyby być lepsze?
    Czy gospodarze mogliby być inni? NIE – niczego byśmy nie zmienili!!
    Podobało nam się i to bardzo…
    Tereny bardzo ciekawe do ekspioracji, pełne ciekawych szlaków, zabytków, ludzi oraz -niestety- komarów (…)

    Ania i Andrzej z Pomorza i Gór świętokrzyskich
    Basia i Radek z Kalet
    Ania i Rafał z Łodzi

  • Dyzio

    31-07-2010 at 18:21

    Niestety nie ma miejsc.

  • Mariola

    08-07-2010 at 21:54

    Ta piękna i spokojna okolica dała nam moc niezapomnianych wrażeń – świeże mleko – prosto od krowy – kurki i jagody zbierane rano na śniadanie, ciszę i prawdziwą ciemność tak inna od rozświetlonej ciemności wielkiego miasta.
    Dziękujemy gospodarzom za tak urokliwe miejsce i tak miłe przyjęcie.
    Mariola, Peter i Veronica
    Iwona i Krzysztof

  • Agata

    29-06-2010 at 16:11

    No tak. To my tam byliśmy zimą na nartach.
    Szkoda, że tera zajęte. Mamy nadzieję, że zimą będzie luźniej. Pozdrawiamy.
    Agata, Zbyszek, Michał, Kamil, Marzena , Krzysztof i Kamil z Białegostoku.

  • Ewa i Krzysztof

    27-06-2010 at 10:44

    To naprawdę bardzo piękny zakątek Polski! Wszystko to, na co liczyliśmy!
    Cisza i spokój, piękno okolicznej przyrody, prastara puszcza wraz z urokliwymi miejscowościami robią niezwykłe wrażenie!
    Gospodarze bardzo mili i życzliwi. Dziękujemy za bardzo miły pobyt i życzymy wszystkiego dobrego.
    Mamy nadzieję, że do zobaczenia………
    Ewa i Krzysztof

  • Ewa

    13-05-2010 at 07:48

    TWÓJ RAJ – nie, od dziś jest to MÓJ RAJ, do którego chcę wracać jak najczęściej, a wracając zabiorę wszystkich, którzy szukają odpoczynku i spokoju. Będą wspominać złowioną przez mego sześcioletniego syna pierwszą w jego życiu rybę, robaki których się nie brzydził i ten błysk i radość, gdy wyciągaliśmy wędkę.
    To wspaniałe miejsce dla wszystkich dzieci. A jeżeli chodzi o warunki to naprawdę BARDZO, BARDZO DOBRE.
    Polecam gorąco, przyjeżdzie
    i zobaczycie sami!!
    Ewa

  • Beti

    09-04-2010 at 16:52

    Dziękujemy za gościnę w TWOIM RAJU wśród lasów i pól, ciszy i spokoju!
    Jest to miejsce do którego będzie się chciało powracać.
    Beti i Arek

  • Leszek

    27-03-2010 at 12:20

    Spędziliśmy w tym miejscu miłe chwile. Ilość atrakcji oraz możliwości ich wykorzystania spełniły oczekiwania zarówno nasze jak i dzieci. Przebojem okazał się staw rybny oraz quad. Serdeczność i przyjazność gospodarzy jest przyjemnością podczas wypoczynku. Pozdrawiamy i mamy nadzieję, że jeszcze odwiedzimy „Twój Raj”. Gorąco polecamy.

    Sylwia, Leszek, Damian i Michał z Gdyni

  • Agata

    03-03-2010 at 13:37

    Dziękujemy za bardzo miłą gościnę w pięknej Puszczy Białowieskiej.
    Spędziliśmy tu kilka wspaniałych dni ciesząc się przepiękną przyrodą, spokojem i niezwykłą życzliwością ludzi.
    Żal wracać do domu, ale kto wie, może wrócimy tu niebawem.
    Agata, Monika,
    Grzegorz i Marcin
    z Ulą, Marysią, Michałem i Maćkiem

  • Marzena

    23-02-2010 at 07:05

    „Twój Raj” to przepiękne miejsce – stworzone do wypoczynku rodzinnego.
    Piękna okolica, pyszne jedzenie, mili gospodarze – co więcej w raju potrzeba??????

    Dziękujemy Marzena, Krzysztof i Kamil
    Agata, Zbyszek i Michał
    A… no i pies J…..
    Wszyscy z Białegostoku

  • Barbara

    02-02-2010 at 10:41

    Spędziliśmy święta Bożego Narodzenia w sumie 4 dni. Jesteśmy zadowoleni, wypoczęci i szczęśliwi z tak miło spędzonego czasu.
    Jesteśmy zachwyceni posiłkami- tak smacznymi, że aż nie chce się wyjeżdźać.
    Polecamy szczerze gościnność Państwa Łukaszuk.

  • Marcin

    15-12-2009 at 21:41

    No cóż, wszystko co dobre szybko się kończy. Podobnie szybko kończy się nasz pobyt w „Naszym Raju”, o przepraszam „Twoim Raju” 🙂 Dziękujemy za gościnę, za klimat Podlasia, za wspaniałe przyjęcie. Mamy nadzieję, że nasze drogi jeszcze się skrzyżują w Tarnopolu i będzie nam dane delektować się dłużej pobytem tutaj. Dziękujemy jeszcze raz i oby to miejsce utrzymało czar Białowieży i Podlasia.

  • Jaś z Kielc

    21-11-2009 at 11:10

    Dziękujemy! Udany, cudowny odpoczynek od zgiełku i pośpiechu miasta. świetne warunki, mnóstwo atrakcji, przemili gospodarze (przy których czuliśmy się jak goście a nie klienci). Dla każdego, w każdym wieku coś ciekawego. A wokół cisza …

  • Grupa Kolarzy

    14-11-2009 at 15:32

    Cudowny pobyt i super atmosfera w gospodarstwie „Twój Raj”. Ludzie z Chrzanowa tu byli i świetnie się bawili. Pozdrawiamy Gospodarzy i dziękujemy za miłą i ciepłą atmosferę.

  • Agnieszka

    05-11-2009 at 08:38

    „Twój Raj” – to prawdziwy RAJ. Sympatyczni gospodarze, cisza, spokój, łóżeczka wygodne, czysto, świeżo, a jaki klimat, polecam „Twój Raj” wszystkim.

  • Paula

    03-11-2009 at 06:40

    Odpoczęliśmy wreszczcie! Cisza i spokój, puszcza i mały zasięg, quad, rowery, łódka, staw i rybki. Możliwość aktywnego odpoczynku na łonie natury i możliwość chwilowego zapomnienia o pracy i szkole jest cudne:) Dziękujemy Gospodarzowi za tak wiele atrakcji i miłą atmosferę.

  • Irena z Tadeusz

    09-10-2009 at 20:54

    Czar … Coś co pozwoli wrócić tu. Wdzięczni turyści z Wrocławia.

  • Zenon Warszawa

    26-09-2009 at 15:17

    Dziękujemy losowi, że pozwolił nam trafić w tak piękne, wspaniałe miejsce, a co za tym idzie poznać właścicieli „Twojego Raju”. Ania – źródło spokoju i ciepła oraz gościnności. Witek – dusza towarzystwa, otwarty na ludzi, spełniający kaprysy nawet najbardziej wymagających gości. Dlatego, jeśli tylko będziemy mogli (a mamy taką nadzieję) wrócimy, chociażby po to, żeby spotkać się znowu z Gospodarzami i wyłowić im wszystkie ryby i wyzbierać wszystkie grzyby oraz zjeść przepyszną kiełbaskę zrobioną przez Anię. Dziękujemy i życzymy wszystkiego co najlepsze, dużo gości i rozwoju agroturystycznego. Jeśli z naszej strony coś było nie tak – zapomnijcie.

  • Renata Gdańsk

    23-09-2009 at 10:46

    Było nam bardzo miło spędzić tutaj 3 dni. Spokój, okolica piękna a warunki mieszkalne bardzo dobre. Polecimy naszym znajomym (i nieznajomym też) to miejsce. Pozdrawiamy.

  • Błażej

    15-09-2009 at 18:05

    Bardzo się cieszymy, że trafiliśmy w to miejsce. Spędziliśmy tu jeżdżąc na rowerach ostatnie dni wakacji. Podobał nam się bilard, łóżka piętrowe i jazda na quadzie. Chcielibyśmy tu jeszcze kiedyś przyjechać.

  • Janusz, Jola,

    12-08-2009 at 13:56

    Dzisiaj zaczyna sie pierwszy dzień jesieni! Nie do wiary! Upał! Po prostu żal wyjeżdżać. Piękne miejsce, ładnie i funkcjonalnie urządzone ze wszystkimi możliwościami – grzyby, ryby, spacery. To jest TO! Do zobaczenia w przyszłym roku.

  • Rodzina Londyn

    11-08-2009 at 16:19

    „Twój Raj” to bardzo sympatyczne miejsce o niespotykanej atmosferze. Dziękujemy za miłe chwile i niespotykany spokój i ciszę na łonie prawdziwej przyrody z dala od gwaru i „cywilizacji”. Na pewno jeszcze nie raz tu trafimy. Dziękujemy za miły pobyt i towarzystwo bardzo sympatycznego gospodarza „Twojego Raju”. Życzymy wszystkiego najlepszego.

  • Agata i Paweł

    04-08-2009 at 17:00

    Wpisujemy się na stronie bo uważamy, że „Twój Raj” jest na 6! A w szczególności wygodne pokoje (nie mówiąc o apartamencie); stół bilardowy (można zapomnieć o dzieciach na parę godzin :-); okolica (piękna); przejażdżki rowerowe, quad, jezioro z ciepłą wodą, wygodne łóżka, no i przede wszystkim mili Gospodarze 🙂

  • Roman W. Toruń

    27-07-2009 at 14:06

    Pan Wiktor z żoną to niezwykli ludzie, którzy stworzyli ten prześliczny raj. Uraczyli nas herbatą o nazwie „Dar Puszczy” super wędliną, ciszą i spokojem.
    Pokoiki czyste z wygodnymi łóżkami i fajnym aneksem kuchennym dopełniały reszty.
    Co wieczór przygotowane ognisko zachęcało do przysłuchiwania się ciszy.
    Rano gotowe do jazdy rowery z mapką okolicy kusiły do opuszczenia raju na cały dzień.
    Panie Wiktorze tak trzymać. Dziękujemy.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.